MomCare by Lina kórházi csomag extra

24 990 Ft

A MomCare by Lina kórházi csomag olyan komplex, 3:1 megoldás édesanyák számára, mely megkönnyíti és felgyorsítja a gyermekágyas napok sebgyógyulási folyamatait.

TARTALMA:

  • 3 db gát tájéki fájdalmat megszüntető, vérzéscsökkentő hatású, hűsítő Jégbetét extraerős nedvszívó réteggel
  • 1 db Hordozható Bidé, mely kíméletesen és hatékonyan segít az intim területek higiéniájának biztosításában szülés után
  • 1 db Varázsmogyoró és Orbáncfű renegeráló hab a gát-, vagy császárseb mielőbbi gyógyulásáért
  • + egy csomag Szülés utáni betét mix
  • + egy csomag (4db) Szülés utáni bugyi
  • Díszdobozban
Cikkszám: MCW008 Kategória: Címke:

Hordozható bidé

Szülés után a gátrész tisztántartása és a sebgyógyulás folyamatának támogatása érdekében célszerű mosdóhasználatot követően alaposan megtisztítani az amúgy is fájdalmasan érzékeny gát területét. A Hordozható Bidé segítségével mindezt egy lépésben, könnyedén és időtakarékosan megteheted, így kevesebb időre kell magára hagynod a kisbabádat anélkül, hogy bármiről is lemondanál. Intimhigiénia bárhol és bármikor.

Jégbetét

Kényelmes és biztonságos, extra nedvszívó réteggel ellátott szülés utáni betét, mely a beépített hűsítő réteg segítségével megszünteti a gátseb duzzanatát, nyugtatja az erősen irritált területet, csökkenti a fájdalmat és enyhíti a vérzést. Egyetlen betét képes 6 órán át biztosítani a fájdalommentes mozgás szabadságát már a szülés utáni első napon is!

Varázsmogyoró regeneráló hab

A gátseb vagy császárseb a szoptatás okozta természetes összehúzódások következtében fájdalmasan húzódik, a baba körüli teendők ellátása pedig fokozhatja a kellemetlenségeket.
Az innovatív Varázsmogyoró és Orbáncfű regeneráló hab egy lépésben nyújt ápolást és védelmet az igénybe vett és érzékeny területnek, miközben felgyorsítja a sebgyógyulás természetes folyamatait.

error: Content is protected !!