Rólunk

Emlékszem, a babavárás időszakában elképzeltem, milyen édes lesz a babaillat, hogyan gőgicsél és nézeget majd a kisfiam.

Készültem a szülés és születés csodájára teljes valómmal.

Mégsem tudtam, mi az, ami valójában vár rám. Utólag ismertem fel, hogy a női közösségek nyíltsága gyakran megtorpan a szülőszoba bejáratánál és az orvosok sem szükségszerűen mondanak el mindent. “Nem akarunk megijeszteni!”- gondolják sokan és őszintén hiszik, hogy ezzel óvnak.

De nincs értelme mellébeszélni: a szülés legtöbbünknek pokolian fáj.

Hogy megéri-e? Naná! Bármikor újra csinálnánk. De még a normal lefolyású, “könnyű” szülések következtében is kialakulhat kellemetlen vagy akár komoly fájdalmakkal járó aranyér, ödémás gátseb, császárseb vagy más átmeneti, de a gyermekágy időszakát jelentősen megnehezítő körülmény.

Kétszer is átéltem, tudom, milyen, amikor feszül, lüktet és éget minden. De hidd el, nem igaz, hogy ez ilyen, ennek fájnia kell!

Pár hónappal ezelőtt, a kislányom születésére már másképp készültem. A kórházi csomagot használva sokkal gyorsabb és fájdalommentes volt a felépülésem.

Saját élményem késztetett arra, hogy a gyermekágyas osztályon megtapasztalt házi megoldások leváltására- mirelit zöldségek, vizes kendők és más kevéssé higiénikus és praktikus módszerek helyett- egy innovatív, biztonságos, garantáltan fertőzésmentes, anyabarát eszközt hozzak létre.
Ez a MomCare Jégbetét, mely egyesíti magában a szülés utáni egészségügyi betétek praktikumát és ellenállóságát, valamint a hűs borogatás jótékony hatásait. Legyőzi a fájdalmat és foltmentes biztonságot nyújt neked egyetlen lépésben!

Hiszem, hogy az anya jólléte valóban a baba boldogságának alapja, ezért elengedhetetlen, hogy a szülés utáni fájdalom minimalizálásával biztosítsuk anya és baba egymásra találásának zavartalan pillanatait.
Azon dolgozom, hogy

hogy a nők minden eszközt megkapjanak a szülés utáni intim felépülésükhöz.

A Jégbetét volt az első termékünk, melyet 9 másik praktikus termék követett palettánkon. Létrehoztam a három lépcsőfokból álló MomCare by Lina kórházi csomagot, mely a kórházi tartózkodás idejére nyújt komplex védelmet és a Jégbetét mellett Hordozható kézi Bidét, valamint Varázsmogyoró és orbáncfű regeneráló habot is tartalmaz.

Büszke vagyok arra, hogy termékeimmel mára ott vagyunk a kórházi csomaglista elején.

Eszközeinket ajánlják védőnők, orvosok és tapasztalt édesanyák. Nincs többé tabu, hisz egyre több kismama tudja: NEM KELL, HOGY FÁJJON!

Sallai-Sárosi KataLina

error: Content is protected !!